luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Alex Mateiu așteaptă oferte de transfer: „Doresc să mai joc mult timp la un nivel ridicat”

Contractul lui Alex Mateiu cu CSU Craiova s-a încheiat. Mijlocașul încă nu a primit o ofertă de prelungire din partea lui Mihai Rotaru, dar nici nu a fost contactat de o altă echipă din Liga 1 sau din străinătate, pentru a începe o nouă aventură în cariera de fotbalist profesionist.

De 10 ani la CSU Craiova, Alex Mateiu este unul dintre liderii din vestiarul alb-albaștrilor. El nu mai este titular indiscutabil în Bănie, de când a venit Costel Gâlcă. Antrenorul îi preferă pe Crețu și Anzor. În sezonul viitor va fi și mai greu pentru veteranul din echipa oltenilor, pentru că va fi apt de joc și Vlad Screciu.

Mateiu spune că e dispus să ia în calcul orice ofertă, în următoarea perioadă, dar subliniază faptul că Mihai Rotaru va fi omul pe care îl va pune pe primul loc, dacă se va ajunge la o negociere și cu formația din Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Rămân cu un regret, că în această perioadă nu am câștigat un titlu cu Universitatea Craiova, însă sunt convins ca în viitorul apropiat, cu mine sau fără mine Știința va fi campioană. Voi fi suporterul Universității Craiova până la finalul vieții, iar orașul Craiova va fi pentru mine a doua casă. Nu știu ce se va întâmpla de mâine încolo.

Acum mă gândesc doar la vacanța. Din acest moment o să analizez orice ofertă care va veni, dar recunosc că prioritate are Universitatea Craiova în cazul în care dorește să continuăm, însă va trebui să fiu pregătit pentru orice discuție, deoarece îmi doresc să mai joc mult timp la un nivel ridicat”, a mai spus Alexandru Mateiu, conform Fanatik.

Politica