sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Supraveghere extinsă, în Slatina

Sistemul de supraveghere video al municipiului Slatina se va extinde. Printr-un proiect al Primăriei vor fi instalate încă 226 de camere.

În oraș sunt funcționale acum 271 de camere de supraveghere video.

 „La acest moment sunt funcţionale 271 de camere, urmează să se dea în folosinţă încă o extindere de  226 de camere. În cel mai scurt timp acestea urmează să fie branşate la rețeaua de energie electrică. În zona containerelor îngropate, pentru a preveni depozitarea necontrolată a deșeurilor, avem la fiecare punct de colectare câte două camere şi un difuzor prin care putem comunica cu persoana care este pe cale să săvârșească o contravenţie. Şi noul parc „Dumitru Dobrescu” va avea un sistem de supraveghere, o nouă extindere, care va fi integrată în sistemul principal de monitorizare video”, a declarat, conform gazetanoua.ro, Bogdan Apostoliceanu, directorul Poliţiei Locale Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a adăugat că dispeceratul Poliției Locale Slatina funcționează 24 de ore din 24.

 „Reamintesc cetăţenilor că pentru orice situaţie pe care o întâmpină pe raza municipiului să apelez numărul 0249.954, unde în permanenţă va răspunde un dispecer şi va transmite echipajelor din teren să ajungă în cel mai scurt timp acolo”, a mai menționat Bogdan Apostoliceanu.

Politica