sâmbătă, octombrie 26, 2024

Ultima ora

Sport

Bărbat arestat pentru trafic de droguri. Vindea canabis și cristal în Gorj

Un bărbat din localitatea Vulcan, județul Hunedoara, a fost arestat de procurorii gorjeni pentru trafic de droguri. Acesta ar fi vândut mai multe cantități de canabis și cristal consumatorilor din Gorj. Oamenii legii i-au percheziționat casa și au găsit 40 de grame de canabis.

„Astfel, au fost descoperite și ridicate aproximativ 40 de grame de canabis, porționate în 19 pachete din staniol, un dispozitiv de mărunțit tip grinder, două cântare de precizie, țigări confecționate artizanal, consumate parțial și 3 telefoane mobile.

Din probele administrate în cauză a rezultat că, în perioada iulie 2023 – mai 2024, un bărbat ar fi deţinut, transportat şi vândut diferite cantități de drog de risc (canabis) și mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal) către consumatori, inclusiv minori, din județul Gorj”, transmite IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urmă cu câteva zile, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar, ulterior, a fost arestat pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată.

Politica