vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Gâlcă a început să vadă cum se pierde la Craiova

CSU Craiova a pierdut primul meci cu Gâlcă pe banca tehnică. Noul antrenor a fost învins de CFR Cluj, scor 0-1, la prima partidă pe care a bifat-o, sub privirile oltenilor, pe „Ion Oblemenco”. Trupa din Bănie nu a mai arătat ca formația din etapa trecuta, care învingea Sepsi cu un joc spectaculos. Alb-albaștri au fost mult mai îngrijorați la fiecare fază, pentru a nu pierde mingea, dar acest lucru a dus la comiterea mai multor erori.

Pentru CFR Cluj a marcat Bîrligea, în timp ce atacanții de la CSU Craiova au bifat, din nou, ratări foarte mari. Markovic a avut trei ocazii importante de gol, dar și Baiaram sau Ndong au ratat din câțiva metri. Acum, Costel Gâlcă se poate orienta mai bine. El vede clar ce înseamnă să pierzi un meci pe care l-ai pregătit cu mare atenție, dar din teren să nu te prea ajute nimeni. Mai mult decât atât, antrenorul a simțit și presiunea publicului, care a început să taxeze, pe final, orice pasă în spate.

CSU Craiova (4-2-3-1): L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Badelj, Bancu – Crețu, Mekvabishvili – Baiaram, Houri, Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar, Căpățână, Soiri, Raul Silva, Ndong, Mateiu, Danciu, Bana, Cîmpanu, Blesa
Antrenor: Constantin Gâlcă

Policlinica Buna Vestire Craiova

CFR (4-3-3): Sava – Camora, Kresic, Boben, Mogoș – Muhar, Keita, Tachtsidis – Deac, Michael, Otele
Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Manea, Ajeti, A. Radu, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Avounou, Serebe, Bîrligea
Antrenor: Francisc Dican

Politica