luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Sepsi poate încerca transferul lui Juan Bauza

Adrian Mititelu vrea 4 milioane de euro pentru Juan Bauza. Situația mijlocașului se complică după fiecare etapă pe care o joacă în Liga 1. El nu e ajutat nici de rezultatele persoanele și nici de cele ale echipei. Astfel, cota argentinianului începe să scadă. Totodată, FCU Craiova riscă să retrogradeze la finalul acestui sezon. Pe lângă fotbaliștii care își încheie contractul cu formația din Bănie, Mititelu îl poate pierde și pe Bauza, pe o sumă mult mai mică decât cea la care spera omul de afaceri.

Potrivit ProSport, argentinianul a ajuns pe lista de transferuri a celor de la Sepsi. Laszlo Dioszegi recunoaște că îl apreciază pe mijlocaș și că l-ar dori la el în echipă, dar nu își permite să plătească suma pe care o vrea Adrian Mititelu.

Este adevărat că îmi place Bauza. Și poate că el chiar se plieză pe jocul nostru, dar acum nu se mai pune problema să îl transferăm la noi, deoarece nu ni-l mai permitem din punct de vedere financiar. Am văzut și noi ce sumă cere domnul Mititelu pentru plecarea lui Bauza, iar noi nu putem să oferim atâția bani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bauza nu a jucat nicun minut la Sepsi. El a fost aici în zona noastră la Csikszereda. Dar când puteam să-l aducem pe o sumă pe care ne-o permiteam să o achităm, din diferite motive am decis să nu facem acest transfer, iar acum nici că se mai poate”, a spus Dioszegi, conform sursei citate.

Politica