vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Ștefan Baiaram vrea să facă performanță la naționala de tineret

România U21 va relua în martie campania de calificare la EURO U21 din 2025, cu meciul retur împotriva Armeniei, ce se va disputa în deplasare, pe Armavir Stadium. Ștefan Baiaram, mijlocașul de la CSU Craiova, face parte din lotul reprezentativei de tineret și speră să facă o treabă cât mai bună sub comanda lui Pancu.

Este o grupă dificilă, dar sper să câștigăm în continuare. Avem un grup frumos, suntem uniți, ne cunoaștem bine, acesta este atuul nostru. Îmi doresc să înscriu sau să dau o pasă decisivă. Masca este din carbon, mă protejează, dar sper să nu o țin foarte mult. Nu mă așteptam să-mi sparg nasul în halul ăsta, am avut o fractură de piramidă nazală. Până m-am obișnuit cu masca mi-a luat timp, trebuia să mă orientez.

Trebuie să o port la antrenamente și meciuri pe o perioadă nedeterminată. Mereu când primesc convocare la națională, mă gândesc să nu ratez, pentru că am avut numeroase ghinioane. Am dat două goluri cu capul de când port masca, poate mă ajută să-mi dau drumul la joc”, a declarat Baiaram, pentru frf.tv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

România U21 face parte din Grupa E, alături de Elveția, Finlanda, Albania, Muntenegru și Armenia. Tricolorii sunt pe locul doi în grupă, la un punct distanță de liderul Elveția, și mai au de disputat cinci meciuri în acest an.

Politica