vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu nu se teme de Liga 2 și e gata să retrogradeze: „E un restart, e un nou început”

FCU Craiova este într-o situație foarte delicată. Oltenii sunt pe ultimele locuri din play-out. Ei au șanse să se salveze de la retrogradare, dar jocul din ultima perioadă nu le dă prea multă încredere suporterilor, iar în vestiarul echipei au apărut și probleme între jucători, care sunt din ce în ce mai supărați pentru faptul că pierd puncte, aproape în fiecare etapă din Liga 1.

Adrian Mititelu spune că nu se teme de Liga 2 și e gata să retrogradeze, dacă FCU Craiova nu își va câștiga locul în prima divizie și pentru sezonul viitor. Patronul formației din Bănie spune că liga secundă poate fi un restart pentru echipa lui și că nu se gândește să renunțe la fotbal dacă nu rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc.

Fotbalul continuă, indiferent în ce ligă suntem. E o întrecere sportivă unde participă 16 cluburi. Unii sunt mai merituoși, alții mai puțini merituoși. Trebuie să fim bărbați și să privim lucrurile așa cum trebuie.  Am văzut și pe domnul Iftime și pe alții că dacă retrogradează se lasă de fotbal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dar de ce? Liga a doua e o sperietoare? E un restart, e un nou început. Nu văd ceva ieșit din comun. Sunt lucruri mai grave care se întâmplă oamenilor, nu asta. Dacă iubești o echipă, o iubești și în liga a patra, cum s-a întâmplat la noi. Așa se vede atașamentul”, a mai adăugat Adrian Mititelu.

Politica