vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Bahassa are probleme la FCU Craiova. Gigi Becali îl așteaptă la FCSB

M’Sendo Kololo, impresarul lui Yassine Bahassa, a vorbit despre situația jucătorului. Acesta spune că fotbalistul are relații tensionate cu conducerea clubului. Adrian Mititelu ar încerca să îl convingă pe francez să semneze prelungirea contractului, iar refuzul lui Bahassa ar fi dus la anumite probleme, chiar și în ceea ce privește atmosfera din vestiarul echipei.

Yassine nu a avut o luptă fizică cu Albu, ei au avut o ceartă după derby. Așa ceva se poate întâmpla la orice echipă din lume, de la PSG până la FCU Craiova, după un meci important și multă frustrare Faptul că Yassine nu a jucat împotriva Petrolului nu are nicio legătură cu cearta cu Albu. Este doar rezultatul aceluiași tratament care a început din ianuarie împotriva sa, de când negociază prelungirea contractului.

Asta nu are nicio legătură cu fotbalul sau cu implicarea lui în cadrul echipei. Yassine este un om loial și foarte implicat în club de când a semnat. Așa cum s-a întâmplat la ultimul meci împotriva lui Dinamo, singura victorie din ultimele 8 meciuri. Atunci nu a fost reținut în lot, dar l-au chemat să se alăture echipei la ora 10 noaptea. A doua zi a jucat ca de obicei, foarte implicat și chiar a contribuit cu un gol la victoria echipei”, a declarat M’Sendo Kololo, potrivit Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Yassine Bahassa vrea să plece liber de contract de la FCU Craiova, iar Gigi Becali va fi primul care se va interesa de serviciile francezului. FCSB poate rămâne fără Florinel Coman, în sezonul viitor, iar bucureștenii își pot acoperi banda stângă a ofensivei cu fotbalistul adus în România de Adrian Mititelu.

„Singurul jucător valoros de la Mititelu este Bahassa. Dacă mă pui să iau un jucător de la Mititelu, eu îl iau pe Bahassa, atât. Bauza se accidentează, joacă când vrea el, e valoros, dar noi avem nevoie de luptători. Bahassa ăla, chiar dacă nu e așa luptător, e mare driblangiu și are viteză foarte mare. Și Baeten ala, e ceva de el, dar nu e jucător valoros”, spunea Gigi Becali, conform sursei citate.

Politica