marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

”Monstrul din Caracal”, declarații din spatele gratiilor: ”Le-am vândut”

Gheorghe Dincă a făcut o serie de noi dezvăluiri, din spatele gratiilor, oferind detalii despre ceea ce s-a întâmplat cu victimele sale, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Cel poreclit ”monstrul din Caracal” susține că, cele două fete ar fi fost vândute de el unor traficanți de carne vie.

Gheorghe Dincă a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că dosarul său ar conține o sumedenie de erori judiciare și că el ar fi spus încă din perioada procesului că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu ar fi vii și nevătămate, însă nimeni nu l-a crezut când a zis că le-ar fi vândut unor traficanți de carne vie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am omorât, ci le-am vândut! Eu am dat toate detaliile în fața instanței, însă nu au vrut să verifice informațiile. Până și familiile fetelor le-au cerut magistraților să verifice toate detaliile pe care le-am spus, însă nu au făcut acest lucru.(…)

În dosarul în care m-au condamnat n-au avut nicio probă solidă. Expertizele medico-legale contrazic afirmațiile procurorilor”, a declarat Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, definitiv, după mai multe amânări ale pronunțării deciziei. Conform procurorilor, acesta le-a răpit, constrâns și abuzat verbal și fizic pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu.

Procurorii au arătat, în rechizitoriu, faptul că, pe data de 24 iulie 2019, Luiza Melencu a fost determinată de Gheorghe Dincă „să se urce voluntar în autoturismul său, pe locul din dreapta spate”, după ce a fost indusă în eroare „prin răpire și prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală”.

Mai mult decât atât, DIICOT a mai adăugat faptul că același lucru s-a întâmplat și în cazul Alexandrei Măceșanu, pe data de 24 iulie 2019. Acesta s-a oferit să o ducă pe adolescentă „cu mașina proprie, la ocazie, spre liceul Mihai Viteazul din Caracal”.

Politica