miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Actorul din ”Fifty Shades of Grey”, de urgență la spital

Actorul s-a mai confruntat cu un astfel de episod în timp ce juca golf

Jaime Dornan, faimosul actor din ‘Fifty Shades of Grey’, a fost adus de urgență la spital după ce a crezut că a suferit un atac de cord. Starea de sănătate a lui Jaime Dornan este acum sub observație.

Jaime Dornan, actorul renumit din „Fifty Shades of Grey”, a fost transportat de urgență la spital recent, întrucât credea că experimentează un atac de cord. Cu toate acestea, conform specialiștilor care îi monitorizează starea de sănătate, situația s-a datorat de fapt firelor de păr provenite de la o omidă, scrie spynews.ro.

Se presupune că incidentul suferit de Jaime Dornan a fost generat de firele de păr provenite de la insecte, acestea fiind parte a mecanismului lor de apărare împotriva prădătorilor. Interesant de menționat este faptul că și prietenul celebrului actor din „Fifty Shades of Grey”, prezentatorul Gordon Smart, a experimentat aceleași simptome în același interval de timp.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Concret, cei doi bărbați au consumat vin și cocktailuri cu o zi înainte, la o partidă de golf, în timp ce se bucurau de vremea caldă din Peninsula Iberică. La scurt timp de la acest eveniment, amândoi s-au îmbolnăvit și au ajuns de urgență la spital.

Amintim că, actorul, cunoscut pentru rolul său din seria de filme erotice „Fifty Shades of Grey”, s-a mai confruntat cu un astfel de episod în timp ce juca golf, în anul 2023. De asemenea, și Gordon Smart a avut parte de aceeași sperietură, în trecut.

Potrivit specialiștilor, omizile sunt comune pe terenurile de golf din sudul Portugaliei și au ucis câini și au provocat stopuri cardiace la bărbați de 40 de ani. Cei doi actori din „Fifty Shades of Grey” au fost tratați de către specialiști.

În primăvara anului 2019, Jamie Dornan, cunsocut pentru rolul lui Mr. Grey din „Fifty Shades of Grey” devenise tată pentru a treia oară. Chiar soția lui Jamie Dornan, Amelia Warnen, a făcut anunțul, pe internet, unde a anunțat că a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Amintim că celebrul cuplu mai are două fetițe, pe Dulcie, în vârstă de nouă ani și Elva, de șapte ani. „Sunt foarte mândră de fetițele mele, sunt onorată să le fiu mămică. Mă simt foarte norocoasă„, a scris soția lui Jamie Dornan, în 2019.

Politica