duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

VIDEO/Bătrână din Dolj, bătută și tâlhărită

O bătrână de 70 de ani din comuna Sopot, județul Dolj, a fost bătută și tâlhărită pentru 500 de lei și un radiocasetofon. Atacatorul este un băiat de 26 de ani din aceeași comună doljeană. Incidentul a avut loc la începutul lunii ianuarie. Oamenii legii l-au identificat pe tânărul de 26 de ani duminică.

„În fapt, în cursul zilei de 18 ianuarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în noaptea de 15 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns în locuința unei femei de 70 de ani, din comuna Sopot, unde, prin folosirea de acte de violență, ar fi sustras suma de 500 de lei și un radiocasetofon. În cursul zilei de 21 ianuarie, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința tânărului de 26 de ani, bănuit de comiterea faptei, fiind găsit radiocasetofonul sustras”, au transmis oamenii legii doljeni.

Acum, băiatul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica