duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Mitriță îl apără pe Maldonado: „Nu trebuie să dăm vina pe el”

Maldonado, noul fundaș transferat de Mihai Rotaru, a avut pare de un debut dezastruos la CSU Craiova. Echipa lui a pierdut, iar el a făcut un joc destul de rău, pentru care a fost taxat chiar și de antrenorul echipei, la finalul meciului cu Farul. Petev a spus că fundașul este vinovat pentru unul dintre golurile primite de olteni.

Alex Mitriță nu a fost la fel de dur. Mijlocașul i-a luat apărarea lui Maldonado și a spus că nu apărătorul este vinovat pentru înfrângerea suferită în fața constănțenilor. Vedeta de la CSU Craiova spune că arbitrul trebuia să îi acorde un penalty, după ce a fost faultat în careul oaspeților.

,,A fost un meci foarte intens în această seară, felicitări celor de la Farul. Am luat două goluri foarte ușor, trebuie să reglăm aceste lucruri. Le-a ieșit jocul, noi trebuie să învățăm din greșeli. Nu e ușor, nu trebuie să dăm vina pe el (n.r.- pe Maldonado, aflat la debut). A fost un meci greu cu cei de la Viitorul (n.r.- Farul), nu e el de vină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu vreau să vorbesc despre mine, nu e frumos. Vreau să-mi ajut echipa. La acea fază eram în viteză mare, am dat mingea pe lângă el, contact a fost cu siguranță. Dacă învingeam, treceam pe locul 2, mai avem de muncă, am avut situații foarte bune în această seară”, a spus Mitriță, potrivit digisport.

Politica