sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Ivaylo Petev i-a criticat dur pe alb-albaștri după eșecul cu Farul: „Vedem ce trebuie să fie schimbat”

Ivaylo Petev a avut un discurs dur la finalul meciului pierdut împotriva celor de la Farul. Antrenorul de la CSU Craiova nu și-a menajat elevii, despre care a spus că au făcut greșeli mari. Cei doi fundași centrali trimiși în teren de bulgar au fost scoși vinovați pentru golurile încasate de trupa din Bănie.

Alex Mitriță pare să fie jucătorul care a scăpat de criticile tehnicianului. Petev a transmis că mijlocașul nu are cum să joace singur și că are nevoie de susținerea altor 10 jucători, pentru ca CSU Craiova să obțină rezultate pozitive. Antrenorul alb-albaștrilor l-a remarcat pe Louis Munteanu, atacantul celor de la Farul, care a terorizat apărarea oltenilor.

Din păcate, continuăm să facem greșeli mari. Am avut situația în care am egalat și apoi am primit rapid un gol. Repriza a doua a fost mult mai bună decât prima. Am avut multe situații în care puteam să dăm gol, dar norocul ne-a întors spatele.  La primul gol a fost vinovat primul stopper, iar cel de-al doilea stopper la al doilea gol. La goluri suntem vinovați cu toții, trebuie să mai marcăm cel puțin un gol în cea de-a doua repriză.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Numărul nouă (n.r. Louis Munteanu) a jucat singur în atac, iar portarul (n.r. Marian Aioani) a fost impecabil. Cei doi au făcut ca Farul să câștige partida.  El este jucătorul cheie (n.r. Alex Mitriță), au fost situații, dar nu a avut norocul să marcheze. Și ceilalți 10 trebuie să joace, nu putem să ne bazăm doar pe el. O să analizăm și o să vedem ce trebuie să fie schimbat”, a spus Ivaylo Petev.

Politica