vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Accident pe strada Unirii. Două femei au ajuns la spital

Polițiști din Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, despre faptul că a fost implicată într-un eveniment rutier. Aceasta nu a fost singura persoană care a avut de suferit în urma accidentului petrecut pe străzile orașului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în timp ce un tânăr de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, conducea un autoturism, pe strada Victoriei, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus pe strada Unirii, din direcția Calea Severinului către Calea București, de o tânără de 19 ani, din comuna Licurici. În urma impactului, tânăra de 19 ani și o altă femeie, de 43 de ani, din acceași localitate, pasageră în același autoturism, au fost transportate, cu ambulanța, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează IPJ Gorj.

Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar tânăra de 19 ani nu a putut fi testate, din cauza stării de sănătate. Ambilor conducători auto le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica