miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Zăpada a acoperit Oltenia. Cum se prezintă drumurile

DRDP Craiova anunța, sâmbătă dimineața, că s-a patrulat și acționat cu 99 de utilaje și s-au răspândit 212 tone de material antiderapant, pe toată raza de care răspunde. La ora 5:00 dimineața se circula în condiții de carosabil curat și umed pe majoritatea drumurilor din Oltenia, excepție făcând drumurile din zona montană.

Ninge în continuare în tot județul Dolj și izolat în Vâlcea și Olt. Temperatura minimă înregistrată în noaptea trecută a fost la Rânca, -3⁰: „Circulați cu atenție și adaptați viteza la condițiile meteo!”, a fost mesajul transmis de DRDP Craiova.

La ora 6:00, ningea abundent pe mai multe drumuri naționale aflate în administrarea SDN Craiova. Utilajele de deszăpezire acționează permanent cu lamă și material antiderapant.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se acționează permanent pe toate sectoarele de drum unde se înregistrează ninsori. Și pe raza SDN Târgu-Jiu se acționează cu utilaje cu lamă și material antiderapant. Ninge în sudul județului și în zona montană. Se intervine pe toate sectoarele de drum național unde se înregistrează ninsori.”, transmite DRDP Craiova.

Politica