joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu nu îl poate demite pe Costantino: „A comis-o grav”

Adrian Mititelu l-a pus pe Giovanni Costantino să își dea demisia, după eșecul cu Rapid. Antrenorul a reacționat imediat și l-a informat pe patronul de la FCU Craiova că nu poate pleca doar pentru că șefii clubului consideră că au fost făcute câteva schimbări neinspirate în timpul unui meci spectaculos.

Ulterior, Adrian Mititelu și-a schimbat o mare pare din discurs. El a continuat să dea vina pe antrenor, așa cum a făcut-o și cu alți tehnicieni pe care i-a acuzat că i-au afectat echipa. Prin astfel de situații au trecut Marius Croitoru sau Nicolo Napoli. Acum, finanțatorul trupei din Bănie nu se arată dispus să plătească o sumă de bani pentru demiterea lui Costantino și spune că antrenorul mai are contract până în vară.

Concluzia după o partida de coșmar! Jucătorii au făcut un meci de notă 10 până în minutul 70! Au confirmat că sunt o echipa valoroasă, cu multă calitate individuală și spirit de luptători! Și-au dorit mult să câștige, în fața unui adversar redutabil, echipa gazdă beneficiind și de ajutorul arbitrilor, dar mai cu seama încurajată de un public senzațional, chiar și când rezultatul era 1-3! Rămân consecvent. Consider că schimbările eronate ale lui Bauza și Baeten sunt cauza principala a pierderii jocului. Ele au produs o destabilizare a echipei, în contextul presiunii din ce în ce mai mari, exercitată de public, arbitri și jucătorii gazdă! Măcar cu Pepe rămas în teren, niciodată n-am fi pierdut meciul, cu tot efortul, pe alocuri disperat, exercitat de oamenii în negru/vișiniu, repartizați de CCA/Bodescu cu dedicație!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Costantino este un om care muncește, însă în seară asta a comis o grav, sper să aibă măcar capacitatea să înțeleagă asta,toți greșim, nimeni nu este perfect,important este să realizăm atunci când o facem! Lipsa lui de experință ,mi am asumat o la momentul angajări, sper totuși că pe viitor să numai existe erori atât de mari. Deocamdată, nu se pune problema demiterii, are un contract clar până în vara, și nu este cazul să inflamam lucrurile și mai mult. Declarațiile mele, date la cald după terminarea partidei, au avut o doză mare de patimă specifică unor astfel de momente frustrante”, a postat Mititelu, în miez de noapte pe pagina de Facebook.

Politica