miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Cât costă 60 de minute cu Theo Rose

Artista e foarte discretă când vine vorba de tariful pe care îl cere: „Suma a crescut considerabil”

Theo Rose a decis să își exprime opinia și să vorbească despre suma de bani pe care o solicită pentru a susține concerte la nunți. În ciuda faptului că este antrenor la „Vocea României,” emisiunea de pe Pro TV, artistul participă și la evenimente private, onorând astfel invitațiile.

La vârsta de 26 de ani, Theo Rose a devenit rapid una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe din România. Beneficiază de susținerea entuziastă a fanilor, atât în viața de zi cu zi, cât și în mediul online, pe platformele de socializare. Artista oferă numeroase concerte în țară, iar românii își doresc să o asculte cântând și la cele mai importante evenimente din viețile lor, potrivit Libertatea.

Theo Rose acceptă invitații și la nunți, la botezuri, unde cântă cu trupa ei. Invitată la podcastul Anamariei Prodan, impresara nu s-a sfiit să o întrebe pe Theo Rose ce sumă cere ca să cânte la o nuntă. Cântăreața a evitat răspunsul, fiind foarte discretă când vine vorba de astfel de detalii, însă a afirmat că suma a crescut considerabil, însă este justificată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ea a subliniat că numai trupa ei costă 5.000 de euro. În presă se vehiculează că suma totală ar fi de 10.000 de euro, scrie protv.ro. „Și acum mai cântăm la nunți. Pot să spun că suma a crescut considerabil. Partea mea se justifică în fața oamenilor, doar că suma totală depășește de cele mai multe ori bugetul lor, pentru că eu am trupă. Adică eu am 8 oameni cu mine pe scenă. Doar trupa mea costă undeva la 5.000 de euro”, a declarat Theo Rose la podcastul Anamariei Prodan.

Atunci când nu este la studio sau la filmările pentru „Vocea României”, iubita lui Anghel Damian este pe scenă, acolo unde face spectacol de zile mare. Extrem de iubită de public, Theo Rose câștigă bani frumoși datorită meseriei sale. Potrivit cancan.ro, cântăreața ar câștiga aproximativ 6.500 de euro pentru 60 de minute pe scenă. Onorariul poate crește ajunge și la 10.000 de euro, asta în cazul în care se dorește un show mai complex.

Theo Rose este una dintre cele mai populare artiste pop din România, iar până în prezent a lansat piese de succes precum „Pe bune”, „Awella”, „De azi”, „Pastila sufletului” (feat. Whats UP), „Nu știi ce vrei” și „Pansament”. Printre cele mai recente colaborări se numără cea cu Emilian pentru hitul „De trei zile”, „Roata”, „Cântec la nai”, alături de Damian Drăghici, „Fructul Interzis”, alături de Cabron și „Ca-n România”, alături de MIRA.

Politica