sâmbătă, septembrie 28, 2024

Ultima ora

Sport

Roguljic nu vrea să mai plece de la CSU, iar Rotaru a renunțat la Atanas Trică

„În acest moment vor pleca Kurtic, Roguljic şi Borța. Iar pe Sala şi Mendy îi vom da să joace la alte echipe”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport, la plecarea trupei din Bănie în stagiul din Antalya. Patronul alb-albaștrilor nu l-a pus pe acea listă pe Atanas Trică. Petev l-a avut pe tânărul atacant la dispoziție, în Turcia, dar a decis că nu are nevoie de el, până la vară.

Astfel, antrenorul bulgar și patronul clubului au hotărât să îl împrumute pe Trică la CS Tunari, până în vară: „OFICIAL | Atanas Trică va evolua la CS Tunari, sub formă de împrumut, până în vara acestui an. Mult succes, Ati!”, este mesajul clubului CSU Craiova.

Totuși, Mihai Rotaru nu a intuit o altă situație. Se pare că unul dintre jucătorii puși de olteni pe lista neagră ar vrea să mai rămână. Ante Roguljic e gata să se întoarcă printre alb-albaștri. Potrivit ProSport, mijlocașul nu și-a reziliat contractul cu oltenii. El nu şi-a găsit alt angajament până acum şi se antrenează în continuare în Bănie, dar nu cu prima echipă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica