duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Cinci instituții din subordinea CJ Mehedinți se vor muta în casă nouă

Cinci instituții publice din județul Mehedinți se vor muta în casă nouă ca urmare a unui proiect în valoare de 13 476 897 lei fără TVA, finanțat prin PNRR și implementat de către Consiliul Județean Mehedinți.

În aceste zile a fost semnat contractul ce va dura 5 luni pentru proietare și 12 luni pentru execuția lucrărilor.

Instuțiile subordonate CJ Mehedinți care vor beneficia de această mutare sunt cinci: DGASPC Mehedinți, Direcția Geoparcul Platoul Mehedinți, Centrul Cultural Nichita Stănescu, CJRAE și Direcția Publică Comunitară Județeană de Evidență a Persoanelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Este vorba de fostul Cămin Studențesc de pe strada ICBrătianu din Severin care se va transforma în Pavilion Administrativ ultramodern. În cadrul proiectului se vor reface fațadele imobilului, se vor reface finisajele , se va înlocui tâmplăria , rețeaua de distribuție a agentului termic, se va reface rețeaua de distribuție a apei calde menajere și se vor monta panouri fotovoltaice. Totodată se va revizui și reface rețeaua electrică interioară , se vor înlocui obiectele sanitare și corpurile electrice cu unele LED. Instalația de canalizare interioară se va reface, clădirea va avea sistem de detecție, semnalizare și alarmă la incendiu, dar și sistem de supraveghere video. Tododată se vor amenaja aleile și se va realiza o parcare de 600mp”, a anunțat președintele CJ Mehedinți, Aladin Georgescu.

Politica