duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Biletul zilei (18 ianuarie): Cotă spre 10 din 4 meciuri!

Coasta de Fildeș – Nigeria se anunță un duel de foc, la fel ca derby-ul din Madrid. Ambele sunt pe bilet cu același pronostic.

Coasta de Fildeș – Nigeria GG (2.1)

Costa de Fildeș și Nigeria sunt printre cele mai puternice reprezentative africane, ambele echipe având statutul de favorite pentru a câștiga Cupa Africii pe Națiuni în acest an. Acest meci este un mare derby și o luptă crucială pentru ordinea finală în Grupa A. Ambele echipe sunt extrem de puternice în atac și cu siguranță vor depune toate eforturile pentru a obține victoria. Nigeria a ratat neașteptat șansa de a obține 3 puncte și a remizat cu Guineea Ecuatorială în primul meci din Grupa A, în timp ce Costa de Fildeș a câștigat meritat cu 2-0 împotriva Guineei-Bissau.

Egipt – Ghana 1 (2.05)

Policlinica Buna Vestire Craiova

Egiptul, ca favorit absolut în grupa sa, a dezamăgit ușor în primul meci din Grupa B a Cupei Africii pe Națiuni, remizând 2-2 cu Mozambic. Meciul cu Ghana aduce necesitatea unei victorii pentru Egipt pentru a putea să-și planifice în liniște calificarea în faza următoare a competiției. Egiptul este cu siguranță ușor favorit în acest meci și pronosticul meu destul de sigur pentru această întâlnire este victoria Egiptului. Pe de altă parte, echipa Ghanei nu trebuie subestimată, dar totuși Egiptul are un mic avantaj.

Atletico Madrid – Real Madrid GG (1.55)

Derbiul din Madrid, al doilea cel mai popular derby din Spania după El Clasico, îl vedem în optimile de finală ale Cupei Regelui. Ambele echipe sunt în formă bună, ceea ce cu siguranță aduce mult entuziasm și joc de calitate. Atletico Madrid a pierdut la limită în meciul anterior cu Real Madrid în semifinalele Supercupei Spaniei, ceea ce cu siguranță este o motivație suplimentară pentru un joc deschis și ofensiv. Vecinul lor din Madrid, clubul regal Real Madrid, cu siguranță nu își va permite să nu marcheze în această partidă.

Vizela – Sporting Lisabona 2 și O2+ (1.45)

Pe partea de sus a clasamentului Primei Ligi portugheze, lupta este strânsă. Sporting este momentan pe primul loc, dar cu doar un punct avans față de marele lor rival Benfica. Sporting nu ar trebui să piardă nicio ocazie și nici să risipească puncte, mai ales în astfel de meciuri, cum ar fi cel cu Vizela, unde Sporting CP este marele favorit. De asemenea, cu siguranță nu vor risca și vor încerca să marcheze cât mai multe goluri în poarta adversă.

Sugestiile de mai sus reprezintă doar opinia editorului și nu sunt o garanție a câștigului.

Mai multe ponturi sunt pe 3plus.ro

Politica