duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

Alexandru Mateiu, propus la naționala României

CSU Craiova are foarte mulți fotbaliști valoroși în lot. Mihai Rotaru a încercat să strângă la echipa lui jucători români, de națională, a căror cotă să poată crește și în urma meciurilor disputate sub tricolor. Chiar dacă doar Nicușor Bancu și Vlad Screciu au prins lotul în ultima perioadă, oltenii au în echipă mai mulți fotbaliști ce se află în atenția lui Edi Iordănescu. Este vorba despre Crețu, Ivan, Mitriță, Markovic sau Popescu.

Pe lângă toți aceștia, la CSU Craiova mai este un fotbalist care ar mai avea o mică șansă să ajungă la echipa națională. Acela este Alexandru Mateiu, cel despre care Pablo Brandan spune că este fotbalist de națională. În ultima perioadă, mijlocașul nu a mai fost titular indiscutabil în Bănie, dar de fiecare dată când a fost folosit a făcut meciuri bune. Petev a renunțat la Kurtic în această iarnă și s-ar putea ca Mateiu să prindă mult mai multe minute alături de Screciu sau Crețu.

„(nr. Ai fost coleg cu Mateiu, Bancu, Andrei Ivan care încă sunt la Craiova). Trei jucători extraordinari, persoane extraordinare. M-am înțeles foarte bine chiar cu ei trei, sunt jucători după părerea mea de națională. Știu bine că ei trei iubesc foarte mult echipa, asta îmi place foarte mult. (nr. despre Andrei Ivan). Nimic mai mult decât să fie liniștit, este un jucător foarte bun cu foarte multă calitate. Poate că trebuie să aibă mai multă încredere în el, mai multă liniște și un caracter mare, puternic. Numai așa și cu foarte multă muncă poți să te întorci la ce ai fost.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă Ivan vrea poate să fie cel mai bun jucător din România, dar depinde de el. Să aibă liniște și să se antreneze ca un spartan. Mă uit la rezumate, goluri și tot ce pot. Mă uit oriunde și în Andorra, 24 din 24 mă uit la fotbal. CFR, Steaua și Craiova sunt echipe mari, toate cele trei sunt urmărite de toată lumea. Cine va fi mai în formă și se va mișca bine cu transferurile, să se uite la ce a fost mai slab, unde se poate face o acoperire mai bune. Este greu să găsești bani, jucătorii sunt scumpi, dar dacă poți să aduci jucători pe niște posturi pe care ai greșit puțin, poți să faci diferența”, a declarat Pablo Brandan, conform Fanatik.

Politica