duminică, septembrie 29, 2024

Ultima ora

Sport

A ajuns cu mașina în albia unui râu. Șoferul era băut

Un bărbat de 43 de ani din Scornicești, județul Olt, a ajuns la spital în urma unui accident rutier. Bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat cu mașina într-un pod, derapând în albia râului Plapcea. Totul s-a întâmplat pe bulevardul Muncii din Scornicești. Acesta conducea băut.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 43 de ani, din orașul Scornicești, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Muncii, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un pod, derapând în albia râului Plapcea. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și un pasager au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun oamenii legii din Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica