luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Proiectul „Construire Spital Regional de Urgență Craiova – Faza II”, acceptat pentru a primi finanțare

„O promisiune pentru viitorul îmbunătățirilor semnificative în infrastructura de sănătate”

Cererea de finanțare pentru proiectul „Construire Spital Regional de Urgență Craiova – Faza II”, dezvoltată de ANDIS în colaborare cu Ministerul Sănătății, a trecut cu succes de evaluarea tehnică și financiară în cadrul Apelului de proiecte organizat de MIPE. Proiectul a fost acceptat pentru a primi finanțare din cadrul Programului Operațional Sănătate.

„Suntem entuziasmați să vă informăm că, la data de 16.01.2024, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în cadrul Programului Sănătate, a validat cu succes cererea de finanțare pentru proiectul „Construire Spital Regional de Urgență Craiova – faza II”, în cadrul Priorității 4: Investiții în infrastructuri spitalicești.

Acest milestone reprezintă o etapă importantă în continuarea investițiilor în spitalele regionale de urgență din Iași, Cluj și Craiova. Implementat cu profesionalism de către Agenția Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate, proiectul a fost selectat după o evaluare atentă din punct de vedere tehnic și financiar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Spitalul Regional de Urgență Craiova va fi un reper esențial pentru îmbunătățirea calității și eficienței asistenței spitalicești de urgență din regiunea de Sud-Vest. Prin concentrarea asupra îmbunătățirii accesului populației, cu o atenție specială acordată grupurilor de pacienți vulnerabili, acest spital va oferi servicii de înaltă calitate în domeniul spitalizării acute terțiare. Obiectivul este de a contribui semnificativ la ameliorarea stării generale de sănătate a populației din orașul Craiova și din regiunea Sud-Vest a României.

Această confirmare reprezintă nu doar o validare a eforturilor depuse, ci și o promisiune pentru viitorul îmbunătățirilor semnificative în infrastructura de sănătate. Felicităm întreaga echipă şi partenerul Ministerul Sănătății, implicați în acest proiect de importanță vitală și suntem alături de dumneavoastră în fiecare pas al acestei călătorii pentru o sănătate mai bună și servicii medicale de calitate superioară”, a scris Spitalul Regional de Urgență Craiova, pe Facebook.

Politica