luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Elvir Koljic vrea să joace la EURO împotriva României

Elvir Koljic vrea să revină la forma care îi impresiona pe olteni, în urmă cu câțiva ani. Atacantul este gata să marcheze cât mai multe goluri până la finalul acestui sezon, să fie campion cu CSU Craiova și să fie rechemat la echipa națională. Bosnia are șanse să ajungă la EURO, pentru că joacă în Play-off-ului B, din Liga Națiunilor și poate fi adversara României, într-o grupă cu Slovacia și Belgia.

„Ar fi bine să ajungă Bosnia acolo (n.n. la Campionatul European), jucătorii merită să fie acolo, cum sunt Pjanic și Dzeko. Suporterii sunt extraordinari, un cadou pentru ei, pentru că ar fi prima oară când mergem la Euro. Asta e și dorința mea, să mă cheme acolo și să joc împotriva lui Bancu și Screciu.

Nu știu de ce nu se investește mai mult în fotbalul din Bosnia, pentru că au jucători extraordinari. Liga este ok, dar infrastructura este mult sub România. Vorbesc cu Dzeko, dar nu mereu”, a spus Elvir Koljic, potrivit prosport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Play-off B (semifinale): Bosnia și Herțegovina – Ucraina, Israel – Islanda.

Semifinalele play-off-ului se vor juca, într-o singură manșă, pe 21 martie 2024, iar finalele, tot într-o singură manșă, pe 26 martie 2024.

Politica