luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Afacerea cu Mititelu – pagubă de un milion de euro pentru Gigi Becali

Andrea Compagno este foarte aproape să plece de la FCSB. Neftchi Baku s-a interesat de atacantul italian, iar Adrian Mutu a confirmat acest lucru. Totodată, azerii au făcut și ei anunțul în privire la posibilul transfer.

Atacantul FCSB celor de la FCSB, Andrea Compagno, își poate continua cariera în Azerbaidjan. Sportinfo relatează că Neftchi este interesată de serviciile atacantului italian. Acest lucru a fost relatat de presa din România. Președintele Gigi Becali a spus că a primit o ofertă de 400.000 de euro pentru Compagno și este gata să vândă jucătorul. Presa locală susține că Neftchi este clubul care a trimis oferta”, anunță jurnaliștii din Azerbaijan.  

Adevărata surpriză este suma de transfer pe care poate pleca Andrea Compagno de la FCSB. Gigi Becali spune că e gata să îl vândă pe atacant pentru 400.000 de euro, în condițiile în care a plătit nu mai puțin de 1,5 milioane de euro în schimbul italianului, când l-a cumpărat de la FCU Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Am primit altă ofertă ieri pentru Compagno, de 400.000, și cred că îl dau. Acum îl avem pe Băluță, vârf, Phelipe poate juca în dreapta. Să vedem, acum.”, a declarat Gigi Becali.

Adrian Mititelu ar avea șansa să îl readucă pe Compagno la FCU Craiova, ținând cont de suma destul de mică pe care Becali o cere, dar și de încrederea pe care clubul din Bănie o avea în atacant. Totuși, patronul alb-albaștrilor vrea să mizeze pe Blănuță și nu îi poate aduce concurență serioasă acestuia.

Nu mai pot să-l iau pe Compagno. Nu că nu l-aș dori, că e un jucător pe care îl apreciez foarte tare. Dar avem deja doi fotbaliști foarte buni acolo. Îl avem pe Blănuță, care va fi cel mai bun din România în acest retur. Toată lumea va vorbi despre el. Eu nu mă înșel, e de rasă. E un atacant cum n-a mai avut de mult România. În maxim un an va fi la echipa națională. De la meci la meci va fi și mai bun. Cred că va pleca în vară, e prea apetisant. Va fi vânat.”, a declarat Adrian Mititelu pentru sptfm.ro.

Politica