joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

Poli Iași s-a distrat în amicalul cu FCU Craiova. Oltenii sunt optimiști: „Echipa va arăta total diferit”

FCU Craiova a fost învinsă de Poli Iași, scor 2-4. într-un meci amical pe care oltenii îl așteptau cu nerăbdare. Echipa lui Adrian Mititelu a fost ghinionistă din acest punct de vedere. Două echipe au anulat partidele de pregătire pe care le aveau programate împotriva alb-albaștrilor.

Poli a marcat prin Andrei Gheorghiță (32), Robert Ion (35), Cătălin Itu (45) și Gabriel Compagnucci (81, autogol), în timp ce ambele goluri ale Craiovei au fost înscrise de Jibril Ibrahim (55 și 90+1).

Giovanni Costantino i-a trimis în teren, în startul jocului, pe: Gurău – Padula, Kvakic, Lacroix, Mascarenhas – Achim, Bauza, Van Durmen – Baeten, Blănuță, Chițu, iar după pauză au intrat și ceilalți jucători din lot.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De partea cealaltă, Leo Grozavu a folosit următorii jucători: Lung (60 Ailenei) – Martac (70 Todoroski), Katanec (70 Samayoa), Florin Ilie (70 Bouhenna), Ispas (80 Ștefanovici) – Marchioni (80 Core), Itu (74 Hrib), Saghiri (46 Jatoba) – Gheorghiță (80 Farcaș), Harrison (57 Buș), Robert Ion (65 Allanzhinho).

Suntem ok doar cu meciul ăsta amical, cel cu CSKA a fost anulat. Cu cât mai multe meciuri, cu atât mai bine. Dar este o pauză foarte scurtă, așa că e în regulă. Dacă am fi câștigat cu 3-0 nu era motiv de bucurie. Nu sunt îngrijorat, am încercat mai mulți jucători care nu au evoluat foarte mult sau deloc.  În repriza a doua am introdus mai mulți jucători care nu au prins foarte multe minute. Am împărțit acest meci în două părți, pe reprize.

În a doua am jucat cu 10 jucători și s-a terminat 2-1. Prima repriză nu a fost cea mai reușită, pierzând cu 3-0. Cred că multora dintre jucători le-a fost frică să nu se accidenteze, din acest motiv prestația lor nu a fost una foarte bună.  Echipa va arăta total diferit față de luna decembrie. Meciul cu Rapid e unul dificil, amicalele nu se pot compara cu partidele din Liga 1. După primele două partide putem stabili dacă avem șanse sau nu de a intra în play-off”, a declarat Giovanni Costantino la finalul partidei. 

foto: facebook/fcucraiovaofficial

Politica