sâmbătă, octombrie 5, 2024

Ultima ora

Sport

Bugetul Râmnicului, în dezbatere publică

Bugetul municipiului Râmnicu Vâlcea pe anul 2024 a fost lansat în dezbatere publică. Râmnicenii sunt așteptați să își spună părerea. Pentru acest an sunt estimate venituri de peste 500 milioane lei. Mai puțin de jumătate din bani vor fi direcționați către investiții.

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a inițiatprocedura de consultare publică asupra proiectului de buget al municipiului pe anul 2024.

„Valoarea estimată a bugetului local pe anul în curs este de 505.303.610 lei, dar aceasta nu cuprinde sumele defalcate din TVA – cheltuieli descentralizate pentru finanțarea cheltuielilor materiale ale unităților de învățământ preuniversitar de stat care nu au fost comunicate până la această dată”, spun reprezentanții Primăriei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cheltuielile pe care estimează Primăria că le va face în acest an au aceeași valoare. La investiții se vor duce puțin peste 213 milioane lei. Adică 41,84% din veniturile estimate. Pentru funcționare, Primăria spune că va cheltui în acest an aproape 293 milioane lei.

Râmnicenii sunt așteptați să trimită sesizări, observații, puncte de vedere până pe 29.01.2024, la următoarea adresă de e-mail: [email protected], sau pot înregistra adrese scrise la Registratura Centrală, cu sediul în strada General Magheru nr. 25.

Politica