miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

Salernitana vrea un jucător de la CSU Craiova

CSU Craiova e gata să vândă un fotbalist în Serie A. Potrivit fanatik, Jovan Markovic s-ar afla pe lista de transferuri a celor de la Salernitana. Oficialii clubului italian ar urma să se întâlnească cu Mihai Rotaru luni, 15 ianuarie, în cantonamentul din Antalya. Patronul trupei din Bănie are mare încredere în tânărul atacant pe care l-a promovat încă de la vârsta de 16 ani. Astfel, și pretențiile financiare pe care finanțatorul alb-albaștrilor le are sunt destul de mari.

Recent, Jovan Markovic și-a declarat intenția de a ajunge, pe viitor, să joace în Serie A. Atacantul nu știa, atunci, despre interesul celor de la Salernitana. Acum, vârful de la CSU Craiova poată să facă pasul într-un campionat de top, doar că riscă și să ajungă în Serie B, pentru că formația care îl vrea se află pe ultimul loc din Serie A, cu doar 12 puncte acumulate în cele 20 de etape disputate până acum.

„(nr. Din ce știi tu, ai avut vreo ofertă să pleci de la Craiova?) A fost cea de acum doi ani de la Steaua Roșie, dar nu s-au înțeles cluburile. Poate ar fi frumos la un moment dat să ajung la Steaua Roșie! Între Partizan și Steaua Roșie, aș alege Steaua Roșie. Până atunci, îmi fac treaba la Universitatea și când decide clubul, voi pleca.

Policlinica Buna Vestire Craiova

(nr. În ce campionat visezi să ajungi la un moment dat?) Aș vrea să joc undeva unde e mai pe forță, pe bătaie, pe fizic ca să spun așa. Anglia, cu siguranță, dar și Italia, unde ai lupte grele cu fundașii din Serie A. Mă descurc bine în dueluri fizice și mai știu și cu mingea…”, a declarat Jovan Markovic, conform sursei citate.

Politica