vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova pregătește o super-lovitură înainte de reînceperea campionatului

Mihai Rotaru pregătește o super-lovitură, la început de an. Până la revenirea alb-albaștrilor, pe teren, în meciuri oficiale, patronul echipei a stabilit o strategie prin care vrea să aibă stadionul plin la două meciuri, din noul an. Este vorba despre partidele cu Farul și FCSB, pentru care CSU Craiova a pus în vânzare bilete la pachet.

Mai exact, cine merge pe 21 ianuarie la meciul cu Farul, are acces și la partida cu FCSB, din data de 28 ianuarie. Biletele pot fi achiziționate exclusiv la pachet până joi, 18 Ianuarie 2024

OFICIAL | BILETE LA PACHET CU FARUL ȘI FCSB Încleștările începutului de an sunt în Bănie împotriva Farului și FCSB-ului. Sunt 6 puncte în joc și parcă sunt mai apăsătoare decât de obicei. Forza Știința! IMPORTANT: Tichetul emis trebuie păstrat după meciul cu Farul pentru a facilita accesul și la partida cu FCSB. În situația nefericită in care biletul este deteriorat sau pierdut, Clubul Universitatea Craiova nu-și asumă responsabilitatea permiterii accesului în incinta stadionului „Ion Oblemenco” sau returnarea contravalorii tichetului. Închide televizorul și hai pe stadion! ”, este mesajul clubului din Bănie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Prețurile biletelor:

  • Peluza Nord – 30 RON
  • Tribuna a II-a – 60 RON
  • Tribuna I – 100 RON
  • Tribuna VIP – 200 RON

Politica