vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

A tunat și i-a adunat! Deputatul PSD Folescu și alți traseiști politici au dat buluc în AUR, după ciolan  

La vremuri noi, tot ei! Acum sunt ”colegi” în AUR Mehedinți, însă până mai ieri omul politic Eduard Koler, consilier local PMP și fost candidat la primăria Severin, s-a porcăit de mama focului cu deputatul PSD Cornel Folescu, fost viceprimar PSD în municipiu. Filiala județeană AUR se mai laudă cu alte achiziții, cum ar fi Mircea Grosu, fostul viceprimar PD al Severinului care a făcut pușcărie și cu Doinița Chircu director la Muzeul din Severin care s-a perindat  prin PDL, apoi prin PNL. Interesant este că la Mehedinți, AUR s-a debarasat  până acum de 2 președinți originari din județ, prima dată de Ioan Tătucu și apoi de George Ganțu, în prezent având  un președinte  interimar din ”afară”, din județul Dolj. În aceste condiții, bătălia internă pentru ciolan devine din ce în ce mai spectaculoasă…

La început când nu stătea bine în sondaje, nu s-a îngrămădit nimeni în această formațiune politică, acum când e pe ”val” toți oportuniștii politici din județ se înghesuie  după un carnet de partid și visează ciolane babane.

Așa se explică de ce AUR Mehedinți a ajuns un partid plin de traseiști politici și de tot felul de oameni pestriți, interesați de privilegii și de funcții de conducere în această  filială județeană. De doctrina partidului nu scoate unul o vorbă că nu  contează asta pentru ei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Concret, cei mai noi și celebri traseiști politici din AUR Mehedinți  sunt deputatul PSD Cornel Folescu, fost viceprimar al Severinului și fost ”locotenent” al primarului Marius Screciu, Doinița Chircu director al Muzeului Regiunii Porțile de Fier, fost deputat PD, fost candidat PNL fără succes  la primăria Orșova, Eduard Koler, consilier local PMP și fost candidat PMP fără sorți de izbândă la primăria Severin, Mircea Grosu fost viceprimar PD al Severinului, fost deținut, politician care a ispășit o pedeapsă cu închisoarea în penitenciar,  și mulți alții cu bube în cap. Ei bine, toți aceștia i-au promis lui George Simion, când acesta din urmă a fost prezent la Severin, că vor face ei marea cu sarea, că vor aduce ei  voturi multe  pentru  partid, etc.

 Mult mai șmecher decât ei, George Simon, nu le-a dat nici o funcție în schimb i-a responsabilizat pe fiecare în parte. Pe  Cornel Folescu l-a pus șef de campanie la alegerile europarlamentare și i-a pus în cârcă și sarcina de a  câștiga primăria  Severin la locale. Și Doinița  Chircu a fost pusă la treabă de George Simion.

”În  jumătate din localitățile din județul Mehedinți am însărcinat-o, împreună cu secretarul general al partidului, pe doamna Doinița Chircu, care este foarte cunoscută și apreciată de publicul din Mehedinți, și care, pe parcursul anului 2023, a participat la mai multe evenimente publice alături de AUR”, a declarat președintele AUR George Simion.

Interesat este că în prezent conducerea AUR Mehedinți nu este ocupată de un mehedințean ci de deputatul doljean AUR Daniel Gheba prin interimat. Înaintea acestuia, AUR a schimbat din funcție, în județ, 2 președinți, ambii originari din Mehedinți. Este vorba de Ioan Tătucu și de George Ganțu.

Folescu și Koler, politicieni care se porcăiau,  acum colegi în AUR

Dat afară din PSD pe ușa din dos pentru indisciplină, deputatul PSD Cornel Folescu a aruncat public gogoși despre  motivele părăsirii PSD și de decizia alăturării AUR. Culmea, în această ”mărturisire” el a ținut să facă precizarea că este ,,un om de echipă”.

”Decizia este luată într-un timp destul de lung, luată  în primul rând în urma  unor discuții cu domnul președinte Simion și, în egală măsură, pe fondul unor dezamăgiri avute din partea organizației politice din care făceam parte până în momentul acesta. Cei care mă cunosc știu că sunt un om de echipă, toată viața mi-am dorit să lucrez între prieteni, nu între oameni care cumva își fac interesele cu tine și după te aruncă la o parte, n-am suportat și n-am să suport niciodată genul acesta de a face politică, dovadă că pe o prietenie cu domnul Simion, am bătut palma cu domnia sa și cred că vom face o echipă extraordinar de bună”, a declarat Cornel Folescu.

Interesat este cum va colabora  acesta din urmă, în AUR, cu colegul Eduard Koler, căci în urmă cu puțin timp se porcăiau de mama focului pe rețelele de socializare…  

O parte a porcăielii dintre doi politicieni ajunși colegi în AUR

”Numiți un parlamentar de Mehedinți, care a făcut sluj la George Simion prin parcarea unei pensiuni de pe Clisura Dunării.
Telefonul liderului AUR i-a indicat arătării ca era “băgat la block”, dar asta nu l-a împiedicat sa părăsească parcarea unde aștepta umil un “Alo”, și să își insinueze corpul derutant (o combinație dintre un șarpe călcat de tren și un struț uimit, cu ochelari) în hotel, apoi în terasă, unde, chipurile, s-a așezat să bea, după cum îl știe toată lumea, o licoare cu mai multe grade decât cele din aerul irespirabil.

După ce a văzut că nici filajul asta nu i-a reușit, nefericitul a încercat sa mituiască recepționerii și să afle unde este cazat omul, numai că aceștia, înspăimântați  de puzderia de copii turnați de către apucatul ăsta cu diverse doamne/domnișoare de prin Severin, s-au temut să îi dea amănunte!

Continuându-și presingul la AUR, deputatul respectiv afirmă peste tot că este dispus să dea “jumătate de avere” numai să ajungă pe listele AUR și să se răzbune pe colegii de partid care s-au descotorosit de el ca de o măsea stricată, din cauza șpăguțelor de milioane de EURO luate de la Secom și de aiurea, precum și comportamentului său social deviant!

Mult succes, frumosule, cuceritorule, virilule! Toate aceste calități îți vor folosi doar dacă vei dormi în viitoarea ta locuință cu dosul la perete, dar să nu uiți să ții și gura închisă!

PS: Stați să vedeți ce lucruri interesante avem despre personajul respectiv!Așa e când îți batjocorești oamenii cei mai apropiați, își mai aduc și ei aminte de cele făcute pentru tine, cum au mai dus, cui au mai dat! Nasol!”,  scria pe o  rețea de socializare  Eduard Koler.

Politica