joi, octombrie 3, 2024

Ultima ora

Sport

5 păcănele de la Amunset cu fructe și șeptari care sunt pe placul românilor

Amusnet Interactive (fost EGT) este unul dintre furnizorii de jocuri de cazino celebri pentru păcănelele cu fructe și șeptari. Multe dintre jocurile din această categorie sunt printre preferatele românilor, așa cum o arată topurile afișate pe site-urile de specialitate.

De o atenție specială din partea jucătorilor se bucură următoarele 5 păcănele:

Shining Crown

Când spui EGT păcănele, te gândești în primul rând la „Shining Crown”, unul dintre cele mai populare sloturi cu fructe și șeptari din ofertele cazinourilor online licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România. Aprecierea jucătorilor a fost câștigată în primul rând prin apariția frecventă pe role a coroanei strălucitoare, care este simbol Wild ce se multiplică pe toată rola atunci când intră într-o combinație câștigătoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șeptarul este simbolul care plătește cel mai bine, iar dintre fructe cele mai de valoare sunt strugurii și căpșunile. Portocalele, cireșele, prunele și lămâile sunt celelalte fructe care apar pe role, pe lângă clopoței și cele două simboluri Scatter, dolarul și steluța.

Flaming Hot

Flaming Hot este un slot oarecum atipic pentru sloturile cu fructe și șeptari, în sensul că grila nu are o structură clasică de 5×3, ci este formată din 5 role și 4 rânduri. Automat, sunt mai multe șanse de a obține o combinație câștigătoare pe una dintre cele 40 de linii de plată. Există un simbol Wild și un singur element Scatter, dolarul.

Șeptarul este pictograma cea mai valoroasă, urmată de BAR și de simbolurile fructe: pepene, banană, struguri, măr, caise și cireșe. Fiecare câștig mai mic de 35x miza poate fi multiplicat prin funcția Gamble, în care trebuie să ghicești culoarea următoarei cărți întoarse cu fața în sus.

40 Bulky Fruits

„Bulky Fruits” este un alt slot celebru marcat Amusnet Interactive. Varianta cu 40 de linii de plată este una dintre cele mai populare. Grila este similară cu cea din „Flaming Hot”, iar simbolurile apar de multe ori stivuite (ocupă mai multe poziții pe coloană). Trifoiul este simbol Wild expandabil, iar dolarul și steluța sunt Scatters care plătesc indiferent de poziționarea pe grilă.

Ca de obicei, șeptarul are valoarea cea mai mare. Pepenii, strugurii, cireșele, lămâile, portocalele și prunele sunt desenate într-un mod original. Este nevoie de minim trei exemplare, pe role adiacente de la prima spre dreapta, pentru a obține câștig. Doar 7 plătește dacă apare numai în două exemplare.

20 Power Hot

În „20 Power Hot”, șeptarul nu numai că este foarte valoros, dar joacă și rol de simbol Wild. Astfel, el ajută la formarea combinațiilor câștigătoare substituind oricare fruct. Apropo de fructe (struguri, pepeni, prune, lămâi, portocale, cireșe), ele apar atât întregi, cât și felii, aducând o notă de originalitate acestui joc.

Ca de obicei, atunci când se obține un câștig, pictogramele iau foc. Steluța galbenă cu contur portocaliu este simbol Scatter. Cinci steluțe aduc cel mai mare câștig din joc, însă sunt suficiente trei ca să te bucuri de „rotunjirea” balanței. Și această păcănea beneficiază de funcția Gamble.

Hot Deco

Grila este structurată pe trei role și trei rânduri, ceea ce este oarecum neobișnuit pentru jocurile EGT. În ordinea descrescătoare a valorii, pictogramele care se opresc pe ecran sunt șeptarii, potcoavele, steluțele, BAR-ul și clopoțeii, portocalele și pepenii, cireșele și prunele.

Nu există simbol Wild sau simbol Scatter, însă acest joc are o altă caracteristică ce atrage: dacă toate pozițiile se umplu cu simboluri identice, atunci valoarea câștigului se dublează. De obicei, păcănelele cu grila 3×3 au 5 linii de plată, însă „Hot Deco” beneficiază de 27, astfel că obții câștig indiferent de poziționarea pictogramelor de același fel, cu condiția să se oprească una pe fiecare rolă.

Politica