duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu transferă fotbaliști străini și îi pregătește pentru naționala României

Încă un jucător de la FCU Craiova și-a obținut cetățenia română și va putea reprezenta naționala condusă de Edi Iordănescu. Este vorba despre Andrea Padula. Fundașul nu este primul fotbalist adus de Mititelu în România și care vrea să joace sub tricolor. Așa s-a întâmplat și cu Blănuță, atacantul care deja a evoluat pentru reprezentativa U21.

„Padula a devenit român cu acte în regulă! FCU 1948 anunță faptul ca jucătorul nostru, Andrea Padula, a dobândit cetățenia română și va putea reprezenta naționala României. Andrea s-a născut la data de 04.04.1996, în Elveția, la Mendrisio, mama fiind din România, iar tatăl din Italia. Andrea Padula a devenit jucătorul nostru în acest sezon, iar unul dintre obiectivele sale importante odată cu venirea în Romania, îl reprezintă o viitoare prezenta în naționala României”, au anunțat oltenii pe pagina oficială de Facebook.

Andrea Padula are mamă din România și tată din Italia. Fotbalistul s-a născut în Elveția, dar își dorește să joace pentru naționala României, dacă va fi considerat suficient de valoros pentru a evolua sub tricolor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt fericit că am reușit să devin român cu acte în regulă. Sunt fericit, și în același timp, să joc pentru FCU Craiova. Este prima mea experiență în România, iar tot ce am realizat de la venirea mea aici și modul în care am fost primit a fost unul deosebit. Îmi doresc să realizez performanțe la cel mai înalt nivel cu echipa mea, iar într-o bună zi, să pot reprezenta cu mândrie tricoul echipei Naționale”, a spus Andrea Padula pentru FC U Craiova.

Politica