vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Alex Mitriță speră să reintre în vederile selecționerului: „Au fost discuții, dar nu cum se spune”

Alex Mitriță trage tare în cantonament, la antrenamentele celor de la CSU Craiova. Mijlocașul s-a întors în Bănie pentru a fi mai aproape de familie, dar și pentru a ajunge campion alături de alb-albaștri. Ca un bonus, el se poate întoarce și la naționala României, dar pentru acest lucru trebuie să aibă rezultate cât mai bune pe teren, în această primăvară.

Vedeta de la CSU Craiova spune că nu s-a certat cu Edi Iordănescu, dar recunoaște că au existat unele discuții între el și antrenorul naționalei.

Am vrut să lămuresc și acest lucru, dar n-am avut ocazia. Am spus-o după meciuri. Dacă voi continua să am meciuri foarte bune, cu siguranță Mister va avea ochi și pentru mine. S-a interpretat greșit, de parcă eu m-aș fi propus la echipa națională. N-am spus niciodată chestia asta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am spus că dacă voi avea evoluții bune, meciuri cu goluri, sigur selecționerul mă va lua în calcul. Eu nu pot să o numesc aroganță. Au fost discuții, dar nu cum se spune în presă că am avut certuri cu Mister sau cu altcineva. Au fost mici discuții, dar după aceea ne-am strâns mâna și am plecat. Atâta tot”, a spus Mitriță, pentru Fanatik.

Primul meci al naționalei din 2024 va fi pe 22 martie în fața Irlandei de Nord, pe Arena Națională din București, patru zile mai târziu, pe 26 martie, urmând să întâlnească naționala Columbiei pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid. Până atunci, Mitriță are suficient timp la dispoziție să îi arate lui Edi Iordănescu faptul că merită să fie convocat.

Politica