luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Accident între un autocar și o mașină, în Râmnicu Vâlcea

Un autocar și un autoturism au intrat în coliziune, în această dimineață, pe strada Copăcelu, din Râmnicu Vâlcea. La fața locului au ajuns echipaje ISU, dar și de la Poliție.

Șoferul autoturismului a fost rănit și dus la spital. Potrivit ISU Vâlcea, nici o persoană din autocar nu a fost rănită.

Polițiștii încă cercetează modul în care a avut loc accidentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, pe DN 67, în municipiul Râmnicu Vâlcea – Copăcelu, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între un autocar și un autoturism.
În urma impactului, a rezultat rănirea unui bărbat de 64 de ani, din localitatea Mihăești, conducătorul autoturismului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.”- IPJ Vâlcea

Reprezentanții Poliției Vâlcea au mai precizat că șoferii au fost testați cu aparatul etilotest și a reieșit că niciunul nu consumase alcool.

Politica