miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Roguljic nu scapă nici după plecarea de la CSU: „Când a jucat titular nu am câștigat niciodată”

Ante Roguljic a fost lăsat de Mihai Rotaru să își găsească o altă echipă. Mijlocașul adus în Bănie drept un mare pariu al patronului de la CSU Craiova nu lasă mare lucru în urma lui. Reușitele acestuia au fost puține. La fel și aprecierile primite. Sorin Cârțu spune că jucătorul nu merita să primească 10.000 de euro pe lună, în condițiile în care, atunci când era titular, echipa nu câștiga.

Cârțu nu l-a uitat nici pe Kurtic, mijlocașul-vedetă care a rezistat doar câteva luni la CSU Craiova. Fostul președinte al alb-albaștrilor recunoaște că era deranjat atunci când vedea că Petev insista să îl titularizeze pe Kurtic și stabilea jocul echipei în funcție de acesta.

Auzisem de revenirea lui Cicâldău. Nu era bună din punct de vedere financiar pentru jucător această revenire. Campionatul turc este superior celui de la noi, dar mi se părea o chestie interesantă. Cel mai bun transfer e că a plecat Kurtic. Mă deranja la un moment dat insistența asta a bulgarului (n.r. antrenorul Petev) ca să intre Kurtic, făcea echipa în funcție de el.

Policlinica Buna Vestire Craiova

N-ai ce să recuperezi sau să integrezi un fotbalist ca el. Mie îmi pare bine că s-au eliberat și de Roguljic, pentru că echipa nu a câștigat niciodată când a fost el titular. El intra bine, a întors niște meciuri, dar să-i dai 10.000 de euro pe lună… Când a jucat titular nu am câștigat niciodată”, a spus Cârțu, la Fotbal Club.

Politica