miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Mititelu spune că are cea mai tare echipă din Liga 1: „Așteptăm să-i batem pe toți”

FCU Craiova se pregătește intens pentru anul 2024. Oltenii au prins curaj în ultimele etape disputate, iar acum, patronul echipei vrea să aibă o echipă imbatabilă, care să învingă fiecare adversar. Adrian Mititelu spune că a reușit să construiască în Bănie cel mai puternic lot și că rezervele lui pot evolua, oricând, la orice echipă din prima divizie.

Avem cea mai tare, cea mai bună și cea mai deșteaptă echipă. Așteptăm să-i batem pe toți pentru că așa e cel mai bine. Ca să reușim trebuie să încercăm. Cred tare în echipa asta și chiar nu îmi este frică de nimeni! Noi suntem invincibili și o să ne vedeți la lucru când se reia campionatul. Păi, ce jucători avem noi?!

Nu vedeți că rezervele noastre ar fi titulari la orice echipă din Liga 1. Toate meciurile sunt foarte grele, dar noi putem bate pe oricine! Ascultați-mă, putem bate pe oricine! Eu cred în echipa asta și sunt sigur că vom face treabă bună de tot anul ăsta”, a spus Adrian Mititelu pentru GSP.RO.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La începutul sezonului, Adrian Mititelu era foarte optimist. El spunea că vrea în play-off și să termine campionatul pe o poziție mai bună decât cea a rivalilor de la CSU Craiova. Momentan, situația nu este atât de bună, dar elevii lui Costantino sunt în grafic. După ce au avut emoții serioase chiar și în ceea ce privește rămânerea în prima ligă, oltenii s-au mobilizat și au recuperat. Acum sunt foarte aproape de play-off, iar în faza superioară a competiției, după înjumătățirea punctelor, orice se poate întâmpla.

Politica