miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Denil Maldonado explică de ce a ales să semneze cu CSU Craiova

Denil Maldonado spune că și-a dorit să joace în România, la CSU Craiova, pentru că are ocazia să evolueze în multe meciuri, datorită formatului pe care Liga 1 îl are. Apărătorul se simte norocos pentru că a fost ofertat de Rotaru și pentru faptul că a ajuns la o înțelegere cu oltenii, în această iarnă.

„Adevărul este că sunt extrem de bucuros să mă aflu aici, la un club atât de mare cum este Universitatea Craiova. Chiar sunt fericit să știu că am ajuns aici. Foarte bine, sunt bucuros să mă aflu aici, mă simt foarte fericit că am ajuns la un acord cu clubul și îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut posibilitatea de a veni aici.

M-au făcut să mă simt ca un frate în plus și sunt foarte bucuros. Am venit aici să dau tot ce este mai bun din mine, să fac un an cât mai spectaculos, să muncesc la maxim. Știu că este o competiție lungă și tocmai de aceea vin aici ca să dau totul și să ajung la obiectivul maxim”, spune Denil Maldonado.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dacă se va integra la CSU Craiova, iar Mihai Rotaru va considera că trupa din Bănie are nevoie de un astfel de jucător și pe viitor, Denil Maldonado poate fi transferat definitiv de craioveni. Între timp, el va juca pentru un an, sub formă de împrumut.

Politica