miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Cârțu l-a vrut pe Radu Drăgușin la CSU Craiova: „Eu am zis de el”

Sorin Cârțu spune că Radu Drăgușin putea ajunge la CSU Craiova, dacă el și Mihai Rotaru s-ar fi mișcat puțin mai repede. Patronul alb-albaștrilor l-a trimis pe președintele clubului de la acea vreme să urmărească un turneu de juniori. La acea competiție juca și actualul fundaș al naționalei României. Cârțu a fost impresionat de apărător, s-a întors în Bănie și a spus că merită să joace în alb-albastru. Când craiovenii s-au interesat de serviciile acestuia, ei au aflat că Juventus deja îl transferase.

În 2019 m-a trimis Rotaru să urmărim un jucător la turneul final la juniori. Drăgușin e 2001 sau 2002 născut și el era cu un an mai mic față de ăia de acolo și el a ieșit în evidență.

A arătat calități și ceea ce poate să facă în viitor și uite că așa a și fost. Eu când am venit de acolo am zis de el, dar am auzit că e deja luat de Juventus”, a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acum, Radu Drăgușin este un fotbalist de bază în naționala României, este titular incontestabil în Serie A și este urmărit de cluburi de top din Europa. El ar putea ajunge, chiar din această iarnă, în Anglia sau Germania, la echipe cu pretenții. Ar fi un pas imens pentru fundașul central care va evolua sub tricolor, la EURO 2024.

Politica