vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

Un titular al CSU Craiova a trecut prin momente grele: „O lună fără să mă mișc”

„Am reușit să fac antrenamente cu coechipierii mei sunt foarte bucuros și sper să continui așa”

Gjoko Zajkov s-a confesat în fața susținătorilor CSU Craiova, dezvăluind că a petrecut o lună întreagă imobilizat în pat după accidentarea suferită în preliminariile EURO 2024.

Acum, Zajkov este din nou alături de echipa „alb-albastră” în cadrul stagiului de pregătire desfășurat în Antalya, reluând activitatea după o perioadă de recuperare din cauza leziunii la nivelul vertebrelor din jurul gâtului care a pus capăt anului său din 2023. Fotbalistul macedonean a împărtășit experiența tulburătoare a momentelor dificile prin care a trecut în urma intervenției chirurgicale la coloană, potrivit fanatik.ro.

Gjoko Zajkov și Juraj Badelj au revenit în activitatea echipei CSU Craiova și participă la antrenamente alături de restul lotului sub îndrumarea lui Ivailo Petev. Stoperul macedonean își amintește cu groază de perioada post-accidentare de la echipa națională, povestind că a fost imobilizat la pat timp de o lună, fiind restricționat în mișcări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a spus că accidentarea la vertebrele din jurul gâtului și clipele de după sunt cele mai grele momente din viața lui. Acesta așteaptă cu nerăbdare să revină la CSU Craiova în 2024 și să rezolve problemele lui Ivailo Petev din defensivă.

„De asemenea, sunt foarte fericit că am revenit. Am reușit să fac antrenamente cu coechipierii mei sunt foarte bucuros și sper să continui așa. Cel mai dificil moment a fost prima lună după operație. A trebuit să stau acasă o lună, fără să mă mișc, doar în pat.

Aceasta a fost cea mai dificilă perioadă din viața mea aș putea spune. Mă simt foarte fericit că sunt alături de coechipieri, așa cum am spus. Condițiile sunt perfecte, cred că suntem la cel mai bun hotel din Antalya. Terenul de antrenament este perfect, vremea este perfectă”, a spus Gjoko Zajkov.

Gjoko Zajkov a povestit cum arată o zi din viața sa în stagiul de pregătire din Antalya pentru suporterii CSU Craiova. Fundașul central își dorește să termine sănătos cantonamentul, iar la sfârșitul sezonului să câștige și un trofeu cu gruparea din Bănie.

„Ne trezim de dimineață, avem micul dejun. Apoi venim în cameră, ne pregătim. După acest moment mergem la sala de forță. Mergem la terenul de antrenament pentru primul antrenament, avem recuperare după primul antrenament. După aceste momente mergem la al doilea antrenament, avem cina și sfârșitul zilei.

Primul meu obiectiv este să fiu sănătos, nu cum am fost în ultimul an. Pe partea fotbalistică vreau să avem succes, nu ca anul trecut. Mi-aș dori să fim în lupta pentru titlu și Cupă. Mi-aș dori să facem ceva măreț. Sunt adversari dificili, dar trebuie să lucrăm mult în cantonament și să fim pregătiți pentru aceste jocuri”, a declarat stoperul.

Politica