vineri, septembrie 27, 2024

Ultima ora

Sport

A mers pe capota mașinii prin oraș

Șoferul a rămas fără permis de conducere

Un adolescent în vârstă de 18 ani, din Bolboși, a suferit consecințe severe după ce a fost prins conducând un autoturism pe strada Nicolae Titulescu din Târgu-Jiu, având un alt adolescent agățat de capotă. Incidentul nu s-a soldat doar cu pierderea permisului de conducere, ci și cu o amendă aplicată. „Distracția” a fost înregistrată de ceilalți pasageri ai mașinii și ulterior postată pe TikTok, de unde a ajuns să fie preluată de un post național de televiziune.

”În urma imaginilor apărute în spațiul public, în care un tânăr era poziționat pe capota unui autoturism, aflat în circulație, posibil pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, polițiștii din Gorj s-au sesizat din oficiu, efectuând verificări în vederea identificării persoanelor implicate, pentru a dispune măsurile legale.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiști în vederea găsirii conducătorului auto, acesta a fost identificat în persoana unui tânăr de 18 de ani, din localitatea Bolboși, județul Gorj. Bărbatul a fost sancționat contravențional de către polițiști cu amendă în valoare de 990 de lei, pentru nerespectarea legalității transportului de persoane. De asemenea, polițiștii au procedat la reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica