luni, septembrie 30, 2024

Ultima ora

Sport

Mihai Rotaru, la un pas să îl readucă pe Cicâldău la CSU Craiova

Mihai Rotaru spune că a fost la un pas să îl readucă pe Alex Cicâldău la CSU Craiova. Patronul alb-albaștrilor a dezvăluit faptul că a negociat cu turcii de la Galarasaray și i-a convins să îl lase pe mijlocaș să revină în Bănie. Totuși, fotbalistul este împrumutat la Konya, în prezent, iar acest aspect a complicat situația.

Informația cu Cicâldău ar fi fost adevărată acum trei săptămâni, dar acum nu mai este. Totuși, trebuia să fie de acord toate cele trei părți: prima era Cicâldău, la care nu erau probleme, cu Galatasaray ne-am înțeles, însă Konya, acolo unde este împrumutat, nu a vrut să audă de acest transfer.  Pentru Cicâldău, Craiova cred că este prima lui casă, chiar dacă a venit de la Farul”, a spus Mihai Rotaru, la DigiSport.

Alexandru Cicâldău a ajuns la Galatasaray în vara anului 2021, atunci când gruparea turcă le plătea oltenilor suma de 6,5 milioane de euro. El a bifat 129 de meciuri în tricoul alb-albastru și a marcat 33 de goluri și a pasat decisiv de 21 de ori. Acum, mijlocașul este cotat, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, la suma de 4 milioane de euro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica