miercuri, octombrie 2, 2024

Ultima ora

Sport

CSU Craiova renunță la doi jucători

Reunirea celor de la CSU Craiova a avut loc miercuri dimineață, în baza de pregătire „Ilie Balaci”. Elevii lui Petev au efectuat primul antrenament, în Bănie, urmând ca după-amiază să decoleze de pe Aeroportul Internațional Craiova cu destinația Antalya. Delegația oltenilor va fi cazată la Regnum Carya Resort din Belek până pe data de 15 ianuarie, când este programată întoarcerea în Cetatea Băniei.

Mihai Rotaru și Ivaylo Petev au luat și decizii grele în această perioadă. Doi jucăori vor pleca de la CSU Craiova. Primul a fost anunțat chiar de patronul echipei. Este vorba despre fundașul dreapta, Borța.

Borța va pleca în iarna aceasta, deci mai aveam nevoie de un fundaș dreapta”, a transmis Mihai Rotaru la „DigiSport Special”, explicând aducerea lui Pyry Soiri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, Slovenul Jasmin Kurtic nu mai revine la Craiova pentru reunirea echipei şi este liber să-şi caute echipă, cu acordul Universităţii, după cum notează Fanatik.ro. Kurtic are acordul clubului sa își caute o nouă echipă. Internaționalul cu 88 de apariții la naționala Sloveniei a semnat la începutul lunii august 2023 cu trupa din Bănie.

Rotaru a vrut să renunțe și la Ișfan, pe care își dorea să îl împrumute la o altă echipă, dar antrenorul alb-albaștrilor s-a opus: „

În acest moment, Ișfan are de muncă, el e într-un blocaj. L-am întrebat pe Ivaylo dacă să îl dau împrumut, mi-a zis că nu, că el contează pe Ișfan, pentru are calități de jucător de top, fizic, viteză, tehnică în regim de viteză, joc bun cu capul, capacitate bună de efort, dar în acest moment, Ișfan nu are randamentul necesar pentru a se impune.

În momentul în care se va debloca va fi un jucător extraordinar nu doar pentru Universitatea Craiova, ci și pentru România. Gândiți-vă cum am arăta dacă și-ar reveni trei din patru-cinci jucători care traversează un moment slab. Eu sper să își revină toți jucătorii”, a spus finanțatorul la emisiunea Digi Sport Special.

foto: Facebook/UCVOficial

Politica