duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Start la tarabă, în noul târg de second-hand

Zarvă mare, miercuri, în zona noului târg de produse second-hand, cereale și, în curând, animale de la ieșirea din Craiova, spre Făcăi.
Comercianții de textile, încălțăminte, electrice și electronice, jucării, articole sportive, scule și piese second-hand, parfumerie, articole de uz casnic etc. din fostul Târg Municipal din Craiova și-au delimitat, în mare măsură, locurile de vânzare, iar mulți dintre ei și-au făcut curățenie în noua ”casă”, hotărâți să-și etaleze cât se poate de repede produsele. ”Am încercat să mulțumim pe toată lumea, întrucât cererea este foarte mare. A trebuit să regândim pe ultima sută de metri dimensiunile anumitor perimetre, în funcție de solicitările clienților noștri, astfel încât toți să beneficieze de cele mai bune condiții. Ne bucurăm că am reușit să demarăm acțiunea de populare a târgului încă de astăzi (miercuri, 27 decembrie – n.r.). Asta înseamnă că sâmbătă, cel târziu, tot spațiul va fi plin de marfă”, a spus administratorul obiectivului, Romeo Tiberiade.
Ca noutate, piața de produse second va fi deschisă zilnic, nu doar la sfârșit de săptămână, ca până acum, după cum a precizat administratorul Romeo Tiberiade.

Pensionarii înregistrați, un an gratuitate la chirie

Clienții vechi ai târgului care sunt și pensionari – vorbim aici de vânzătorii de vechituri – și care au depus la administrație adeverințe vor avea gratuitate la expunere la fiecare sfârșit de săptămână, timp de o jumătate de an, a mai arătat Romeo Tiberiade.
Amplasamentul este deservit de o cale de acces și una de ieșire, sute de locuri de parcare pentru cumpărători, restaurant, alte facilități.
Practic, toți vânzătorii din fostul Târg Municipal, din strada Dimitrie Gerota, desființat în chinuri de Primăria Craiova, se vor afla din nou alături, înainte de Revelionul 2023-2024, pentru că la doi pași de târgul de scond-hand a fost recent dată în folosință o piață ultramodernă, axată pe tranzacțiile de legume și fructe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica