duminică, octombrie 6, 2024

Ultima ora

Sport

Accident mortal la Drăgoești. A fost trimis elicopterul SMURD

UPDATE/ Una dintre victime a decedat, anunță ISU Vâlcea.

„Echipajele operative au acționat cu celeritate pentru extragerea victimelor din autoturism, pe care le-au predat, două în stare foarte gravă (una aflată în stop cardio-respirator) și alte două conștiente și cooperante (una s-a autoevacuat), echipajelor medicale prezente la fața locului. S-a solicitat elicopter SMURD pentru a prelua o victimă aflată în stare foarte gravă. Din nefericire, victima aflată în stop cardio-respirator a fost declarată decedată, iar celelalte 3 victime au fost transportate la spital, 2 de către ambulanțele SAJ și SMURD, iar una a fost preluată de elicopterul SMURD.” – ISU Vâlcea

Persoana care a decedat este o femeie de 46 de ani, din municipiul Drăgășani, pasageră spate dreapta în autoturism, conform Poliției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

–––––

Accident rutier cu 4 victime, în Drăgoești, Vâlcea. Victimele se aflau într-o mașină care a lovit un cap de pod. Șoferul este un oltean de 76 ani. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD.

„Politiștii din cadrul municipiului Drăgășani au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Drăgoești, soldat cu victime.Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, un bărbat de 76 de ani, din județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 678, în localitatea Drăgoești, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un cap de pod. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a 4 persoane, respectiv 3 au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar o femeie de 54 de ani, pasageră în autoturism, a fost preluată de elicopterul Smurd,” a transmis Poliției Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Politica