joi, octombrie 10, 2024

Ultima ora

Sport

Beat la volan și încătușat de polițiști

VIDEO! Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Un bărbat de 34 de ani a fost încătușat după ce a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Ieri, 24 noiembrie, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 34 de ani, din comuna Cioroiași, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În fapt, în seara zilei de 23 noiembrie, ora 23.35, acesta a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Ilie Balaci. Întrucât emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior refuzând prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, conform IPJ Dolj.

Politica