miercuri, octombrie 9, 2024

Ultima ora

Sport

Și-a ucis mama în bătaie

Un tânăr de 19 ani, din județul Olt, este acuzat că și-a ucis mama în bătaie. Femeia, de 43 ani, a fost lovită de mai multe ori cu pumnii în zona toracică. A fost găsită, fără suflare, de soțul ei.

S-a întâmplat în Găneasa. Polițiștii chemați la fața locului au început cercetările, iar trupul femeii a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

„In urma efectuării autopsiei medico-legale, s-a constat faptul că moartea femeii a fost violentă, iar între leziuni și deces există legătură directă de cauzalitate. Având în vedere concluziile medico-legale, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, o echipă complexă de cercetare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, a stabilit faptul că, în seara zilei de 21 noiembrie 2023, pe fondul unui conflict spontan, femeii de 43 de ani, din comuna Găneasa, județul Olt, i-ar fi fost aplicate mai multe lovituri cu pumnii, în zona toracică, de către fiul acesteia, în vârstă de 19 ani, din aceeași localitate, femeia fiind găsită decedată de către soțul său, în dimineața zilei următoare.” – IPJ Olt

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fiul femeii este cercetat acum pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Politica