luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Procurorii au decis în cazul ”pistolarului” Stăncioi

Investigațiile procurorilor în cazul lui Petre Stăncioi, rezident din Târgu Jiu, au fost încheiate. Acesta este acuzat că, în luna iulie a acestui an, l-a împușcat pe partenerul de viață al fostei sale soții și a fost deferit justiției sub acuzația de tentativă de omor.

Petre Stăncioi, cunoscut și sub numele de „pistolarul din Gorj” și fostul proprietar al clubului de striptease ”FTE”, membru al lumii interlope, se va confrunta cu Tribunalul Gorj pentru împușcarea partenerului de viață al fostei sale soții, act pentru care a fost supranumit. Actul de acuzare întocmit de procurori a fost depus la instanță în data de 22 noiembrie curent, iar judecătorul de cameră preliminară va efectua o verificare pentru a se asigura că ancheta s-a desfășurat în conformitate cu prevederile legale, potrivit Gorj Express.

Stăncioi avea un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani, pentru șantaj, la data de 14 iulie, după ce o amenințase cu moartea pe fosta soție, dar și pe actualul partener dacă nu îi va da un teren din Târgu Jiu, însă când polițiștii au mers să-l ridice de la domiciliu din satul Șasa, comuna Dănești, interlopul fugise, așa că  a fost pus în urmărire și a fost dat în consemn la frontieră. După zece ore, a mers la casa în care locuia fosta sa soție, împreună cu actualul partener de viață, și l-a împușcat pe acesta în zona abdominală și în picioare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Timp de cinci zile, a fost căutat de sute de polițiști, dar și de un elicopter al MAI. Stăncioi a fost capturat, în cele din urmă, de polițiștii din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale a IPJ Gorj, care l-au găsit la Iezureni, pe marginea Jiului..

Bărbatul avea pistolul, cu care a tras patru gloanțe din cauciuc în concubinul soției sale, în borsetă. Deja de patru luni, interlopul se află în penitenciar, fiind în executarea pedepsei de doi ani de închisoare pentru șantaj, și urmează să fie judecat și în acest dosar ajuns pe rolul Tribunalului Gorj.

Politica