luni, octombrie 7, 2024

Ultima ora

Sport

Minor electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon

Băiatul a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului

Ieri seara, un adolescent în vârstă de 15 ani, din Târgu-Cărbunești, a fost adus în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, după ce a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului. Incidentul a avut loc atunci când băiatul s-a cățărat pe un vagon, încercând să-și facă un selfie, iar se pare că a fost electrocutat în timpul acestui gest. În momentul incidentului, tânărul era însoțit de o fată.

A fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe, un copil în vârstă de 15 ani cu arsuri de gradul 2, 3 și 4 pe 90% din corp. De asemenea, copilul prezenta și politraumatism prin cădere de la înălțime. Era conștient când a fost adus. A fost stabilizat în UPU și transferat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București, secția Chirurgie plastică”, conform Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj a început cercetări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 22 noiembrie, polițiști din cadrul Postului de Poliție T.F. Târgu Jiu au fost sesizați de personalul stației CF Târgu Jiu, despre faptul că o persoană a fost electrocutată. La fața locului, polițiștii au identificat un adolescent de 15 ani, din orașul Târgu Cărbunești, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că adolescentul s-ar fi urcat pe un vagon al unui tren, electrocutandu-se. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, conform IPJ Gorj.

Politica