marți, octombrie 8, 2024

Ultima ora

Sport

Doi pompieri vor ieși la pensie

„Au fost un exemplu de curaj, devotament și sacrificiu, aducând alinare și siguranță celor aflați în nevoie”

Două momente pline de emoție pentru cei doi pompieri din Mehedinți care au intrat în rezervă cu drept la pensie. Este vorba despre plutonierul adjutant șef Bordeiașu Gheorghe și plutonierul adjutant șef Negoi Dumitru. Acești bravi servitori ai comunității și-au încheiat cu mândrie o carieră de 18 ani dedicată salvării vieților oamenilor.

„Astăzi, 23 noiembrie, într-un cadru festiv, în aplauzele colegilor, plutonier adjutant șef Bordeiașu Gheorghe și plutonier adjutant șef Negoi Dumitru au păşit spre o nouă etapă a vieţii, după ce timp de peste 18 ani și-au îndeplinit misiunea, aceea de a proteja și salva cetățenii și bunurile acestora.

În acești ani dedicați comunității, au fost un exemplu de curaj, devotament și sacrificiu, aducând alinare și siguranță celor aflați în nevoie. O viață de muncă demnă merită să fie sărbătorită, iar plecarea colegilor noștri la pensie este o ocazie de a le mulțumi pentru toate orele petrecute în misiuni dificile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei doi pompieri au fost felicitați de către inspectorul șef pentru activitatea desfășurată, primind în semn de apreciere placheta de onoare a inspectoratului. Vă dorim o pensie plină de bucurii, sănătate și timp pentru a vă bucura de realizările personale și de ceea ce vă face fericiți”, a fost mesajul ISU Mehedinți.

Politica