vineri, octombrie 4, 2024

Ultima ora

Sport

Unitate totală la naționala României: „Dacă bem o cafea, o bem cu toții”

Florinel Coman a vorbit despre unitatea pe care Edi Iordănescu a reușit să o formeze la echipa națională a româniei. Faptul că tricolorii se înțeleg între ei se vede și pe teren. Românii s-au calificat la EURO, de pe primul loc, într-o grupă în care Elveția a rămas pe poziția a doua.

La EURO, România poate da piept cu Franța, Belgia, Germania, Spania sau Anglia, dar Florinel Coman se teme de o altă națională. Fotbalistul de la FCSB spune că nu vrea să pice într-o grupă cu Portugalia, pentru că nu vrea să îl înfrunte pe Cristiano Ronaldo.

„Ne-am bucurat cu toții, a fost stadionul plin. Mă așteptam să vină lumea după meciul cu Israel. Grupa a fost accesibilă. Când îți dorești ceva cu adevărat, trebuie să crezi. Ne-am făcut datoria, acum trebuie să muncim mai mult. Sunt foarte încrezător. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu mi-aș dori Portugalia. Am văzut că a marcat 34 de goluri în preliminarii, cu «regele» Cristiano Ronaldo. Nu știu pe cine mi-aș dori. De noi depinde totul, nu de adversar. N-am pierdut niciun meci, formăm un grup excepțional. Dacă bem o cafea, o bem cu toții. Mergem împreună oriunde. E fantastic! Știm că greul de acum începe”, a spus Florinel Coman, potrivit gsp.ro.

Politica